dentsu aegis network

DAN DNA

Marketing draait om het invullen van behoeften. Het succesvol identificeren van deze behoeften en het inspelen hierop is echter volledig afhankelijk van effectief gebruik van data. Uiteindelijk is het de daadwerkelijke toepassing van die data, waar DAN DNA het verschil maakt. DAN DNA heeft 20 specialisten vanuit verschillende disciplines die dagelijks met een diversiteit aan data over aangegeven, gemeten en sociaal gedrag uit online en offline kanalen werken. De integratie van deze bronnen is essentieel om effectief marketing te voeren in het evoluerende medialandschap. 

DAN DNA

DAN DNA lanceert Data2Decisions in Nederland

DAN DNA, de data-unit van Dentsu Aegis Network Netherlands, zal vanaf 1 januari 2016 ook de producten en diensten van Data2Decisions opnemen in haar dienstverlening en brengt daarmee marketing impact analyses op een voorheen in Nederland onhaalbaar niveau.

Data2Decisions is een wereldwijd label van Dentsu Aegis Network gericht op analyse en consultancy op gebied van marketing effectiviteit, met name door marketing mix modeling en optimalisatie. Lees het hele bericht