dentsu aegis network

Onze werkwijze

De digitale (r)evolutie zet zich voort in een snel tempo, ingegeven door de enorme groei van mobiele en smart devices. Het gevolg is een complexe wereld waarin het een steeds grotere uitdaging wordt om de consument te bereiken. Tegelijkertijd verkrijgen we door data steeds meer consumenten inzichten. 

Holistisch en geïntegreerd

De bureaus van Dentsu Aegis Network bieden gezamenlijk een breed  aanbod van gespecialiseerde diensten die alle aspecten van het marketing communicatie vak beslaan. Hiermee is Dentsu Aegis Network het eerste full service communicatie netwerk dat klaar is voor de toekomst.  De 11 gespecialiseerde bureaus van Dentsu Aegis Network Netherlands zijn gevestigd onder één dak in de Amsterdamse Houthavens.  Hier werken ruim 330 medewerkers aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen voor lokale en internationale klanten.  Of het nu gaat om een specialistische of een brede vraag.

Daarnaast hebben we als onderdeel van een internationaal netwerk een vergrote slagkracht, internationale kennis en tools die voor onze klanten erg waardevol kunnen zijn. 


Onze werkwijze