dentsu aegis network

Over DAN

Dentsu Aegis Network Nederland is het moederbedrijf van 11 gespecialiseerde media, marketing en communicatiebureaus. De bureaus: Carat, Vizeum, iProspect, Amplifi , Amnet, Posterscope, Isobar, Social Embassy, The Story Lab, ACHTUNG!mcgarrybowen, MKTG en DAN DNA, werken samen aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen voor lokale en internationale klanten.

Onze aanpak

DAN NL werkt vanuit een holistische aanpak met generalisten die de brug slaan tussen verschillende disciplines, zoals een optimale mix van offline en online met data als fundering. Wij werken met specialistische bureaus, wat ons in staat stelt om binnen de specifieke vakgebieden van het marketing communicatiespectrum een leidende positie in te nemen in de markt.

Onze missie en visie

Technologische innovaties en de daarmee gepaard gaande digitalisering van consumentengedrag, verandert de wereld van marketing communicatie in snel tempo. DAN NL heeft een dominant en sterk digitaal profiel, met data als basis voor elke strategie of campagne. Dit maakt dat wij voorop lopen in het bereiken en beïnvloeden van de doelgroep van onze klanten, daar waar zij zich op dat moment bevindt.

Onze bureaus & specialisaties

Carat

Full service advies en media inkoop

Vizeum

Full service advies en media inkoop

iProspect

Digital performance marketing

Isobar

Digital creative marketing

Social Embassy

Social strategies

Amplifi

Media buying

Amnet

Programmatic media buying

Posterscope

Out of Home Communicatie

DNA

Geïntegreerde data toepassing

The Story Lab

Dé content specialist

MKTG

Strategische marketing oplossingen

Achtung!mcgarrybowen

Creatief bureau voor het digitale tijdperk

DAN Global

In 2013 hebben het Japanse Dentsu en het Engelse Aegis Media hun krachten gebundeld, met als resultaat: Dentsu Aegis Network. Het  wereldwijde media en communicatie netwerk Dentsu Aegis Network ltd. is actief in 145 landen en telt ruim 38.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Dentsu Aegis Network is gevestigd in Londen.