dentsu aegis network

Onze cultuur

Ondanks het internationale karakter en de omvang van onze organisatie, is de cultuur informeel. We hechten veel waarde aan samenwerking en dat gaat het beste als je makkelijk bij een collega naar binnen kunt stappen. Om als organisatie innovatief te zijn en succesvol te blijven, stimuleren we ondernemerschap. We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Hoewel ieder bureau zijn eigen dynamiek heeft, werken wij binnen Dentsu Aegis Network volgens de volgende waarden: Pioneering, Ambitious, Responsible, Collaborative, Agile.

DANhuiskamer

Professionele ontwikkeling

Binnen DAN besteden we veel aandacht aan de loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers. Wij bieden verschillende trainingen en opleidingen aan zodat medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun vakgebied. Daarnaast organiseren collega’s regelmatig kennissessies om zo kennisdeling te bevorderen. Voor collega’s die zich zelfs op internationaal gebied willen ontwikkelen, bieden wij het internationale talent development programma, Route 500. Ook hebben we een internationaal uitwisselingsprogramma.

Ontspanning

Naast hard werken, vinden we het belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Wij geloven dat je beter presteert als je ‘work-life balance’ in orde is. Daarom bieden wij een gezonde lunch met salade buffet, ontspanning tijdens een stoelmassage en sportieve collega’s kunnen deelnemen aan de bootcamp- en kickbokslessen. Ook organiseren we regelmatig vrijdagmiddag borrels en leuke bedrijfsfeesten. En wil je tijdens het werk even een break om een potje Fifa, tafelvoetbal of tafeltennis te spelen? Dat kan!

bootcamp

Heb jij het in je?

Dentsu Aegis is een internationale, ambitieuze organisatie in een branche die elke dag anders is. Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij altijd op zoek naar talenten die zich kunnen identificeren met onze waarden en zo mee kunnen bouwen aan een nog sterker Dentsu Aegis Network. Wij zijn altijd op zoek naar talent! Of je nu net afgestudeerd bent of juist jarenlange ervaring hebt: we vinden het leuk als je contact met ons opneemt. Bekijk snel onze actuele vacatures!

Werkenbijdan