dentsu aegis network

Collega's fietsen voor het goede doel naar Brussel

06 sep 2017

Voor het derde jaar op rij fietsen meerdere collega’s van Dentsu Aegis Network voor het goede doel naar een DAN kantoor in Europa. In 2015 werd Parijs bereikt met de fiets en vorig jaar was Londen het einddoel.

Dit jaar fietsen 17 DAN collega’s van Amsterdam naar Brussel voor het goede doel, onze Route to Good. Met deze Route to Good willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Energy4All. Tijdens onze fietstocht worden wij met mediaruimte ondersteund door Sanoma en Branddeli om nog meer aandacht te realiseren voor Energy4all.

Energy4all
Het goede doel Energy4all wil een medicijn te ontwikkelen tegen de verschrikkelijke energiestofwisselingsziekte waarvoor op dit moment nog geen enkele medicatie voorhanden is. Onze DAN collega Mark van Leent heeft hier persoonlijk mee te maken. Zijn dochtertje lijdt aan deze verschrikkelijke stofwisselingsziekte. 

Er is nog geen enkel medicijn beschikbaar om energiestofwisselingsziekten te stoppen of te genezen. Omdat deze ziekten nog relatief onbekend en zeldzaam zijn, ziet de farmaceutische industrie er letterlijk geen brood in het ontwikkelen van een medicijn. Voor professor Jan Smeitink en zijn team is dit onaanvaardbaar. Zij hebben er hun levenswerk van gemaakt om een medicijn te ontwikkelen om deze genadeloze ziekte te stoppen. 
Sponsor ons en 

Om onze Route2Good tot een écht succes te kunnen maken hebben we jouw hulp nodig!  wat je kunt missen. Alle beetjes zijn meegenomen. Bedankt!