dentsu aegis network

Saskia Wagenmakers nieuwe Managing Director iProspect

17 jul 2017

Per 1 september 2017 start Saskia Wagenmakers als Managing Director bij iProspect. In deze rol volgt zij Mark van Dijk op die na 6 jaar het bedrijf verlaat. Saskia Wagenmakers werkt sinds december 2016 als Commercieel Directeur bij iProspect. In haar nieuwe rol gaat Saskia rapporteren aan Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network. Tevens treedt zij toe als lid van het managementteam van Dentsu Aegis Network Nederland. Daarin is zij verantwoordelijk voor het domein performance, data en technologie.
 
iProspect werkt als datagedreven digital performance marketingbureau nauw samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat adverteerders hun doelgroep(en) bereiken, in welk kanaal dan ook, met een relevante boodschap op het juiste moment. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen merk en consument steeds verder verstevigt. Door het werken met de beste specialisten, de sterke focus op data, de in-house ontwikkelde technologie zoals iActivate en innovatieve strategieën behalen wij optimale resultaten.
 
Saskia Wagenmakers: “Ik ben heel blij met mijn benoeming tot Managing Director van iProspect en mijn toetreding tot het management team van Dentsu Aegis Network waarin ik iProspect en DAN DNA mag vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s de succesvolle lijn van het afgelopen jaar door te trekken voor zowel iProspect als Dentsu Aegis Network. Het sterke klantenportfolio van iProspect biedt de opmaat naar nog meer succesvolle partnerships om met onze klanten te streven naar – 'driving business performance.' 
 
Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network: “Ik ben zeer verheugd dat Saskia deze taak op zich neemt en wij zijn ervan overtuigd dat zij een uitstekende Managing Director zal zijn. Saskia is een zeer sterke en ervaren kracht en heeft het afgelopen jaar bij iProspect al laten zien dat zij met haar drive en passie het verschil maakt. Zij gaat in haar nieuwe rol een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van iProspect, Dentsu Aegis Network Nederland en onze visie - ‘innovating the way brands are built’ - verder vormgeven.”